החומרים טבלת מידות ומשקלות
לאפייה
אופן ההכנה
1
מכניסים את העדשים שהושרו במים לסיר, מכסים במים ומבשלים 10 דקות. מסננים ומניחים בצד לקירור. טוחנים גס חצי מכמות העדשים במעבד מזון.
2
מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת נוזלית.
3
מורחים חצי מכמות הבלילה על מגש מרופד בנייר אפייה. מפזרים מעל מעט מלח ים, זרעי כוסברה וזרעי כמון גרוסים.
לאפייה
4
מחממים תנור ל-150 מעלות ואופים את התערובת 10 דקות. מוציאים את התבנית מהתנור וחותכים את המשטח שהתייבש ליחידות קרקרים. מכניסים לתנור לאפייה של 10 דקות נוספות.