זול, קל להכנה ובעל חיי מדף ארוכים. הקרקר הוא מאפה מושלם לתנור הביתי שלכם. ברי סייג מ”טאטי” מקבל השראה ממטבחים עולמיים ומראה שגם קרקר יכול להיות כוכב הערב..
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את החומרים היבשים במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים מים ושמן ומעבדים כחצי דקה נוספת. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-20 דקות.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות.
3
מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה דק מאוד (בעובי 3-2 מ”מ), חותכים למלבנים ומעבירים לתבנית בזהירות, בלי לפגוע בשלמות הנייר. מניחים מעל נייר אפייה ותבנית נוספת כמשקולת.
4
אופים כ-30 דקות.