מתכון

ראגו פטריות של הוטל מונטיפיורי

תבשיל עם טעמים עמוקים של פטריות מסוגים שונים ועם המון שמנת

19,277 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2021
ראגו פטריות של הוטל מונטיפיורי. צילום: עידית בן עוליאל
ראגו פטריות של הוטל מונטיפיורי. צילום: עידית בן עוליאל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממיסים במחבת חמאה ושמן זית. מוסיפים פטריות, מערבבים ומטגנים תוך כדי ערבוב 5־7 דקות, עד שהן נצרבות היטב. מוסיפים בצלי שאלוט, עלי תימין, מלח ופלפל, מערבבים וממשיכים לטגן 2־3 דקות נוספות עד הזהבת הבצל. מוסיפים שמנת מתוקה ומים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כ־5 דקות עד שהראגו מתחיל להצטמצם אך עדיין נשאר נוזלי מעט.