הסידור בשכבות נעשה גם כי זה נורא יפה וגם כי בצורה זו כל אחד יכול לטחון לעצמו מעט מהתערובת לפני השימוש ובכך להבטיח לעצמו מקסימום טריות.
שימו לב! להכנת התערובת משתמשים רק בשני פלפלים חריפים, אבל כדי שתצא לכם צנצנת יפה, כדאי למלא אותה עד סופה בשכבה נאה של פלפלים. אני מפרידה אותם מיתר החומרים בעזרת נייר אפייה, ומוסיפה פתק קטן שבו אני מבהירה שאפשר לשלוט במידת החריפות של התערובת לפי הטעם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסדרים את החומרים בצנצנת לפי סדר ההופעה שלהם ברשימת החומרים. לחילופין טוחנים את כולם במעבד מזון, מעבירים לצנצנת ושומרים עד חודש.