החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים בתבנית את ראשי האנדיב החצויים ומברישים במי סוכר. מזלפים שמן זית ומפזרים את שיני השום והתימין. אופים בתנור במשך 10-15 דקות.
2
מכניסים את לחמניות הפסח לתנור שחומם ל-130 מעלות ל-20 דקות עד שהן מתקשות. מוציאים, ובעזרת סכין חותכים לפירורים. מתבלים בפטרוזיליה, מלח אטלנטי ופלפל שחור.
3
הגשה: מוציאים את עלי האנדיב מהתנור, מסדרים בכלי הגשה ומפזרים מעל את תערובת פירורי הלחמניות לפסח.