מתכון

רביולי 4 גבינות עם סלמון אפוי בקראסט פיסטוק

השף בועז קוינטנר מגיש חמישה מתכונים לשדרוג מהיר של רביולי קנויים מוכנים

2,020 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
רביולי 4 גבינות עם סלמון אפוי בקראסט פיסטוק של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
רביולי 4 גבינות עם סלמון אפוי בקראסט פיסטוק של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

במקום רוטב אלפרדו קנוי אפשר כמובן גם להכין רוטב אלפרדו בבית

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים בתבנית אפייה את נתחי הסלמון, ממליחים ומפזרים מעל את שברי הפיסטוק. יוצקים שמן זית, יין לבן ומיץ לימון. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-7 דקות.

לרוטב

2

מחממים במחבת רוטב אלפרדו עם קליפת הלימון המגוררת והפרמזן.

לרביולי

3

מבשלים את הרביולי על פי ההוראות שעל האריזה. מוסיפים את הרביולי לרוטב ומבשלים יחד 2 דקות.

להגשה

4

מניחים את הרביולי בצלחת הגשה ומעל מניחים את הסלמון האפוי. מפזרים מעל עירית קצוצה ופלפל שחור גרוס.