במקום רוטב אלפרדו קנוי אפשר כמובן גם להכין רוטב אלפרדו בבית
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים בתבנית אפייה את נתחי הסלמון, ממליחים ומפזרים מעל את שברי הפיסטוק. יוצקים שמן זית, יין לבן ומיץ לימון. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-7 דקות.
לרוטב
2
מחממים במחבת רוטב אלפרדו עם קליפת הלימון המגוררת והפרמזן.
לרביולי
3
מבשלים את הרביולי על פי ההוראות שעל האריזה. מוסיפים את הרביולי לרוטב ומבשלים יחד 2 דקות.
להגשה
4
מניחים את הרביולי בצלחת הגשה ומעל מניחים את הסלמון האפוי. מפזרים מעל עירית קצוצה ופלפל שחור גרוס.