מתכון

רביולי גבינת עזים עם ארטישוק א-לה רומנה וצנוברים

השף בועז קוינטנר מגיש מתכון מפנק לשדרוג מהיר של רביולי קנוי מוכן

5,755 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
רביולי גבינת עזים עם ארטישוק א-לה רומנה וצנוברים של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
רביולי גבינת עזים עם ארטישוק א-לה רומנה וצנוברים של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לרוטב

1

יוצקים את שמן הזית למחבת, ומטגנים בה על להבה נמוכה את הצנוברים עם עלי המרווה תוך כדי בחישה, עד להשחמה קלה. מוסיפים את חצאי הארטישוק וגבינת הפקורינו ומבשלים עד שהגבינה נמסה.

לרביולי

2

מבשלים את הרביולי על פי ההוראות שעל האריזה.

להרכבת המנה והגשה

3

מוסיפים את הרביולי המוכנים לרוטב ומבשלים יחד כדקה. מפזרים מעל מיקרו סלק ונענע קצוצה ומגישים.