מתכון

רביולי חצילים, טריו עגבניות ושבבי פקורינו

קניתם רביולי טרי מוכן, ובא לכם לשדרג אותו? שף בועז קוינטנר עם הצעה מפתה

2,343 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
רביולי חצילים, טריו עגבניות ושבבי פקורינו של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
רביולי חצילים, טריו עגבניות ושבבי פקורינו של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מטגנים במחבת על להבה נמוכה את שיני השום והצ'ילי עד ששיני השום מזהיבות. שוטפים את עגבניות השרי וחוצים כל עגבנייה לשניים. מגבירים את הלהבה ובוחשים היטב כ-5 דקות.

לרביולי

2

מבשלים את הרביולי על פי ההוראות שעל האריזה. מוסיפים את הרביולי המוכנים לרוטב ומבשלים יחד כדקה.

להגשה

3

מפזרים מעל הרביולי ברוטב פטרוזיליה קצוצה. מגררים בעזרת קולפן ירקות פיסות ארוכות מגבינת הפקורינו ומפזרים מעל.