החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק פסטה
אופן ההכנה
1
מערבבים את מרכיבי הבצק עד שהוא יציב ואחיד. מעבירים למקרר למשך חצי שעה לפחות. מרדדים את הבצק עד שהוא שקוף (דרגה 1־1.5 במכונת פסטה ביתית) וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 6 ס"מ. מניחים במרכז כל עיגול כפית מגבינת הג'יבנה וסוגרים בקיפול לצורת חצי ירח. מהדקים בקצוות. חולטים את הרביולי במים רותחים במשך 3 דקות.
2
מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את השום, העגבניות, הזעתר והתרד ומשחימים קלות.
3
מוסיפים למחבת את היין הלבן ומאדים אותו. מוסיפים את החמאה והזיתים ומערבבים. מוסיפים את הרביולי ומסירים מהאש.