מתכון

רביולי סלק במטבל צזיקי לאבנה

קיצור דרך עם פסטה קנויה מאפשר לנו להשקיע יותר ברוטב, כפי שמלמד שף בועז קוינטנר במתכון הפסטה עם רוטב הצזיקי

1,159 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
רביולי סלק במטבל צזיקי לאבנה של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
רביולי סלק במטבל צזיקי לאבנה של שף בועז קוינטנר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למטבל

לקישוט

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל חומרי המטבל ומכניסים למקרר למינימום 4 שעות.

לרביולי

2

מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן, מסננים, מצננים וצורבים את הרביולי משני הצדדים במחבת עם מעט שמן זית עד להשחמה.

להרכבת המנה

3

מורחים את המטבל על 4 צלחות הגשה (כמו חומוס). מניחים את הרביולי על המטבל ומפזרים מעל מיקרו כוסברה. יוצקים מעט שמן זית וזורים פלפל שחור גרוס.