שימושים:
• מזגגים סטייק
• מגישים כמטבל לנאצ’וס, צ’יפס ושאר המטוגנים.
• משרים נתחי פרגיות או חזה עוף (כ- 5 כפות לכל 300 גרם בשר).
• מעשירים תבשילי בשר – מוסיפים כף-שתיים לאחר צריבת הבשר, מערבבים כדקה ומוסיפים את הנוזלים.
• מתבלים תערובות לקציצות והמבורגרים (כ- 5 כפות ל- 1/2 ק”ג בשר).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים היטב שמן במחבת, מוסיפים בצל ושום ומטגנים 5-3 דקות על להבה בינונית-גבוהה עד הזהבה.
2
מוסיפים את יתר החומרים מלבד קטשופ ומביאים לרתיחה.
3
מוסיפים את הקטשופ ומביאים לרתיחה בשנית. מסננים ומצננים. שומרים בכלי סגור בקירור עד חודשיים.