מתכון

רוטב סאטה פיקנטי

הסאטה הוא רוטב חמאת בוטנים וחלב קוקוס (או קרם) מהמטבח האינדונזי ושידוך מעולה לכל דבר

4,951 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2020
רוטב סאטה פיקנטי של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: גיא כהן
רוטב סאטה פיקנטי של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: גיא כהן

מגישים עם שיפודי פרגית

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים שמן, בצל, שום וצ'ילי במחבת רחבה ומטגנים כ־ 2־ 3 דקות מעל להבה בינונית להזהבה. מוסיפים חמאת בוטנים, דבש וחלב קוקוס ומבשלים כ־ 3 דקות לקבלת רוטב סמיך. מוסיפים רוטב דגים וסויה ומורידים מהאש.