פיתות דרוזיות ניתן להשיג בדוכני מזון בקניונים ובמאפיות מתמחות. חותכים את הרול לפרוסות בגודל ביס.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מניחים פיתה על משטח עבודה, מורחים פסטו ומפזרים גבינות. מקפלים את שולי הפיתה פנימה (כמו בהכנת בלינצ’ס) ומגלגלים לרולדה. עוטפים את הרולדה ברדיד אלומיניום או בנייר אפייה.
3
אופים 12-10 דקות עד שמתחילים להריח את הגבינות.
4
מוציאים מהתנור, מסירים את הכיסוי ופורסים למנות בעובי 3-2 ס”מ. נועצים קיסמים או מזלגונים ומגישים מייד.