מתכון

רול דרוזי

הפיתות הדרוזיות הדקיקות והגמישות הופכות אחרי האפייה לפריכות והגבינה שבין השכבות נמסה

2,846 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
רול דרוזי | סגנון: אוריה גבע, צילום: דניה וינר
רול דרוזי | סגנון: אוריה גבע, צילום: דניה וינר

פיתות דרוזיות ניתן להשיג בדוכני מזון בקניונים ובמאפיות מתמחות. חותכים את הרול לפרוסות בגודל ביס.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מניחים פיתה על משטח עבודה, מורחים פסטו ומפזרים גבינות. מקפלים את שולי הפיתה פנימה (כמו בהכנת בלינצ’ס) ומגלגלים לרולדה. עוטפים את הרולדה ברדיד אלומיניום או בנייר אפייה.

3

אופים 12-10 דקות עד שמתחילים להריח את הגבינות.

4

מוציאים מהתנור, מסירים את הכיסוי ופורסים למנות בעובי 3-2 ס”מ. נועצים קיסמים או מזלגונים ומגישים מייד.