החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשבבי טמפורה
אופן ההכנה
1
מניחים את האצה על משטח עבודה. מרטיבים את הידיים במים ומכדרים מהאורז כדור קטן. יש להשתמש בכמות אורז שתכסה כמעט את כל האצה בגובה של כסנטימטר, מבלי ללחוץ אותו אל הנורי. חשוב שפיזור האורז על גבי האצה יהיה אחיד.
2
מניחים בקצה האצה (החלק המעט חשוף של האצה) הקרוב אלינו את רצועות הירקות והדגים. מסדרים את המילוי באופן אחיד לאורך האצה, אחרת הרול לא יהיה שווה לכל אורכו.
3
מגלגלים תוך כדי הידוק עדין כולל בצדדים, כדי שהמילוי לא יצא החוצה.
4
חותכים ל-4 מנות.
לטמפורה
5
מערבבים את הקמח והמים לתערובת מימית. יוצקים בזהירות טיפות מהתערובת לתוך סיר עם שמן עמוק. כשהטיפות מזהיבות, מוציאים את השבבים בזהירות מהשמן בעזרת מסננת.
להגשה
6
מניחים את הרול החתוך על צלחת הגשה ומפזרים מעל הרול ומסביבו שבבים קריספיים וזהובים.