החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומעסים איתה את נתח הסינטה.
2
מניחים את הנתח במרינדה במקרר למשך הלילה.
3
במחבת לוהטת, צורבים את הנתח משני צדדיו במשך כמה דקות.
4
מחממים תנור לחום 220 מעלות וצולים את הנתח 15-10 דקות מכל צד, על גבי רשת. (כדאי להניח מתחת לרשת תבנית עם תפוחי אדמה מבושלים שיספגו את הטפטופים הטעימים מן הרוטסביף)
5
מוציאים מהתנור ומניחים את הנתח "לנוח" למשך רבע שעה לפני שפורסים אותו.