מתכון

רוסטביף סינטה של הדליקטסן

המתכון המושלם לסינטה צלויה שיעשה לכם את שולחן החג או השבת וגם את הסנדוויצ'ים של למחרת

47,926 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
רוסטביף סינטה של הדליקטסן. צילום: עידית בן אוליאל
רוסטביף סינטה של הדליקטסן. צילום: עידית בן אוליאל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי המרינדה ומעסים איתה את נתח הסינטה.

2

מניחים את הנתח במרינדה במקרר למשך הלילה.

3

במחבת לוהטת, צורבים את הנתח משני צדדיו במשך כמה דקות.

4

מחממים תנור לחום 220 מעלות וצולים את הנתח 15-10 דקות מכל צד, על גבי רשת. (כדאי להניח מתחת לרשת תבנית עם תפוחי אדמה מבושלים שיספגו את הטפטופים הטעימים מן הרוטסביף)

5

מוציאים מהתנור ומניחים את הנתח "לנוח" למשך רבע שעה לפני שפורסים אותו.