מתכון

ריבועי שוקולד חלב, בזיליקום ופיסטוק

מכינים בבית ריבועי שוקולד ומצוותים את התוספות הכי מחמיאות: פיסטוק, חמאה ובזיליקום

530 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
ריבועי שוקולד חלב, בזיליקום ופיסטוק של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר
ריבועי שוקולד חלב, בזיליקום ופיסטוק של הקונדיטור גל קזס. צילום: אייל ג'מילי, סטודיו Food־Foo. סטיילינג: שני הולצקר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

ממסים את שוקולד החלב.

2

מרתיחים את השמנת המתוקה, הסוכר והבזיליקום. טוחנים בבלנדר עם החמאה והשוקולד המומס.

3

יוצקים לתבנית ומניחים במקרר כשעה להתמצקות.

4

חותכים לקוביות.

לציפוי

5

קולפים את הפיסטוקים וקולים אותם. מרסקים לחתיכות קטנות. מצפים את קוביות השוקולד בפיסטוקים הגרוסים.