הריבה הזו תהיה נהדרת גם על פרוסת לחם חמה עם חמאה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית במחבת כבדה וגדולה ומטגנים שום דקה-שתיים עד שהוא מתחיל להזהיב. מוסיפים חמאה, בצל ותימין ומטגנים 20 דקות על להבה בינונית עד שהבצלים מתרככים ומעט מזהיבים. מערבבים מדי פעם.
2
מוסיפים סוכר ומבשלים 10 דקות עד שהסוכר הופך לחום בהיר. מערבבים מדי פעם.
3
מוסיפים חומץ ומבשלים 10 דקות עד שהתערובת מסמיכה
4
מצננים ומעבירים לצנצנת אטומה. שומרים במקרר עד שבועיים.