מתכון

ריבת דבלים, פורט והל

טעימה לצד פטה כבד עוף, גבינות עיזים וגם סתם ליד עוגיות לקפה

3,798 בשלנים התעניינו במתכון זה
צוואר טלה ממולא בריבת דבלים, פורט והל. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
צוואר טלה ממולא בריבת דבלים, פורט והל. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את כל החומרים בסיר כ-25 דקות על להבה בינונית עד לקבלת ריבה סמיכה.

2

מערבבים מדי פעם.

3

מעבירים לצנצנת ומצננים.

4

הריבה תישמר במקרר במשך חודשים.