החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים בסיר פטריות מיובשות ומים רותחים ושומרים מכוסה.
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה. מוסיפים בצל ומאדים כ-5 דקות עד שהבצל רך. מוסיפים יין ומבשלים כ-2 דקות עד שהיין התאדה.
3
מוסיפים פטריות טריות וגבעולי תימין ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה עד שהפטריות רכות.
4
מוציאים את הפטריות המיובשות ממי השרייה, קוצצים גס ומוסיפים למחבת
5
מוסיפים אורז ומצקת מציר הפטריות (מי השרייה), מתבלים במלח ופלפל ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהנוזל נספג באורז.
6
ממשיכים להוסיף ציר חם בהדרגה עד שהאורז בדרגת אל-דנטה (כ-20 דקות). ייתכן והאורז יהיה מוכן לפני שהציר הסתיים.
7
מוסיפים גבינות ומבשלים עוד כדקה תוך כדי בחישה עד שהגבינות נמסות. טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים עירית קצוצה ומגישים מיד.