המתכון מותאם לצנצנת בנפח 330 מ"ל.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממליחים פיסות בצל סגול במלח גס ונותנים לו להיכבש 20 דקות ולהגיר נוזלים. מעבירים את הבצל לצנצנת בעלת מכסה תואם.
2
שמים חומץ עם שום פרוס, צ‘ילי, גרגרי פלפל שחור, אורגנו, זרעי כמון ועלי דפנה בסיר קטן ומביאים לרתיחה. יוצקים לצנצנת הבצל בעודו רותח. מצננים וסוגרים היטב. נותנים לצנצנת להגיע לטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר ל-24 שעות לפחות. הבצל מוכן לאכילה כבר למחרת, אבל הרבה יותר טעים אחרי שבוע.