מתכון

שאלוטס מוחמצים בחומץ וחרדל

תוספת ברוכה לכל ארוחה ובמיוחד לכריכים מושקעים

3,516 בשלנים התעניינו במתכון זה
שאלוטס מוחמצים בחומץ וחרדל של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
שאלוטס מוחמצים בחומץ וחרדל של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

קיצור דרך: אין לכם כמה ימים להמתין עד שמוכן? פורסים את השאלוטס – הם יהיו מוכנים בתוך שעה.

שימו לב- יומיים המתנה

צנצנת בנפח 700 מ”ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים שאלוטס בצנצנת בעלת מכסה תואם.

2

מחממים חומץ, מים ותבלינים בסיר עד שהסוכר נמס. יוצקים על השאלוטס ומצננים.

3

מניחים למשך יומיים לפני שמנסים לטעום. כשמוכן מעבירים למקרר.