מתכון

שייטל בטחינה, שאלוט ופטרוזיליה

שף אלרן בוזגלו ממסעדת אדום הירושלמית מבשל מנת שייטל חורפית במיוחד

1,584 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
שייטל בטחינה, שאלוט ופטרוזיליה של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט
שייטל בטחינה, שאלוט ופטרוזיליה של שף אלרן בוזגלו. צילום: אפרת ליכטנשטט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בסיר כבד מחממים שמן זית. מאדים את הבצלים, הגזרים והשום כ-10 דקות. מוסיפים את קוביות השייטל ומטגנים עד השחמה קלה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים בציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כשעתיים.

2

מוסיפים טחינה ופטרוזיליה ומבשלים 10 דקות נוספות.