מתכון

שיפודי סינטה כבש בגריל על סלט שזיפים טריים ומיובשים

השזיפים הטריים ואחיהם המיובשים יוצרים יחד סלט מרענן, שמקפיץ את טעמם של נתחי הבשר הנימוחים

10,038 בשלנים התעניינו במתכון זה
של יגאל אזולאי ואבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: טליה אסיף
של יגאל אזולאי ואבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: טליה אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלט

אופן ההכנה

1

משפדים קוביות סינטה ומתבלים במלח, פלפל וראס אל-חנות.

2

מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בצל כ-10 דקות על להבה בינונית-נמוכה עד הזהבה. מצננים.

3

מערבבים את הבצל המטוגן עם שזיפים מיובשים וטריים. מוסיפים את יתר חומרי הסלט ומערבבים. מעבירים לצלחות הגשה.

4

צולים את השיפודים בגריל או על פלאנצ’ה משומנת קלות 3 דקות מכל צד ומגישים על סלט שזיפים.