מתכון

שישליק טלה ברוטב נענע

שיפודי טלה צלויים על הגריל, מתובלים ברוטב נענע ומלח. מתכון מיוחד ליום העצמאות

3,222 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
שישליק טלה ברוטב נענע של רועי תבור. צילום: יפית בשבקין. סטיילינג: נועה קנריק
שישליק טלה ברוטב נענע של רועי תבור. צילום: יפית בשבקין. סטיילינג: נועה קנריק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב נענע

אופן ההכנה

לרוטב נענע

1

מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

לבשר

2

צולים את שיפודי הטלה על מחבת פסים או על הגריל. במהלך הצלייה בוזקים פלפל שחור גרוס. צולים עד ששומן הטלה נמס.

להגשה

3

לאחר שהבשר צלוי מפזרים מלח אטלנטי גס ומגישים עם רוטב נענע מעל.