מתכון

שניצלוני פטריות מאי-טאקי פריכים אפויים בתנור

שף אסף מיזלס מקפה לואיז מזמין אתכם למשחק קולינרי יצירתי עם פטריות והופך אותן לשניצלים עסיסיים

5,945 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
שניצלוני פטריות מאי־טאקי פריכים אפויים בתנור של שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
שניצלוני פטריות מאי־טאקי פריכים אפויים בתנור של שף אסף מיזלס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה.

2

טורפים את הביצים בקערה ומוסיפים חרדל, מלח ופלפל. בקערה נוספת שמים פירורי לחם ומתבלים במעט מלח.

3

טובלים את הפטריות בבלילת הביצים, מצפים אותן בפירורי לחם ומעבירים לתבנית. אופים במשך 10 דקות עד להזהבה.

4

הצעת הגשה: מגישים בליווי טחינה, לבנה או יוגורט.