החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טורפים בקערה חלבונים, קורנפלור וסויה עד לקבלת בלילה אחידה.
2
מעבירים נתחי עוף לבלילה, מערבבים ומשרים כ-45 דקות ועד שעתיים במקרר.
3
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר על להבה בינונית כ-8 דקות. מניחים פירורי פנקו בצלחת רחבה.
4
מוציאים את נתחי העוף מהמשרה (אך לא זורקים אותה).
5
מנערים בעדינות ומגלגלים בפירורי הפנקו. מנערים בעדינות וטובלים שוב במשרה ושוב מגלגלים בפירורי הפנקו.
6
מטגנים כ-3 דקות, הופכים את נתחי העוף בשמן ומטגנים כ-3 דקות נוספות. מגישים לצד רוטב טבילה אסיאתי.