מתכון

שניצל אסיאתי

הציפוי הכפול מרחיק את הבשר מהשמן, מונע ממנו להתייבש ו/או לספוח שמן ושומר על טעמיו

18,085 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
שניצל אסיאתי של אמיר קרונברג. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
שניצל אסיאתי של אמיר קרונברג. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טורפים בקערה חלבונים, קורנפלור וסויה עד לקבלת בלילה אחידה.

2

מעבירים נתחי עוף לבלילה, מערבבים ומשרים כ-45 דקות ועד שעתיים במקרר.

3

מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר על להבה בינונית כ-8 דקות. מניחים פירורי פנקו בצלחת רחבה.

4

מוציאים את נתחי העוף מהמשרה (אך לא זורקים אותה).

5

מנערים בעדינות ומגלגלים בפירורי הפנקו. מנערים בעדינות וטובלים שוב במשרה ושוב מגלגלים בפירורי הפנקו.

6

מטגנים כ-3 דקות, הופכים את נתחי העוף בשמן ומטגנים כ-3 דקות נוספות. מגישים לצד רוטב טבילה אסיאתי.