מתכון

שניצל דג עם סלט המשתלה

מנה טרייה, קלילה ומרעננת, במיוחד לימי הקיץ הלוהטים

1,522 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
שניצל דג עם סלט המשתלה של שף שגב משה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
שניצל דג עם סלט המשתלה של שף שגב משה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבלילה

לסלט

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי הבלילה. מוסיפים את המים הקרים בהדרגה עד שמתקבלת בלילה במרקם של יוגורט חלק וסמיך.

2

טובלים את הדג בבלילה, מוציאים בעדינות ומעבירים לצלחת עם פירורי הפנקו.

3

מעבירים את הדגים המצופים לטיגון עמוק במשך 4 דקות.

4

מערבבים את כל מרכיבי הסלט.

5

מגישים את הדג לצד הסלט.