מתכון

שניצל וינאי קלאסי עם סלט רוקט

אין הרבה דברים יותר טעימים משניצל שהרגע יצא מהמחבת. נסו לגוון את שניצל העוף המוכר והשתמשו בבקר. לא תתאכזבו

8,198 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
שניצל וינאי קלאסי עם סלט רוקט של גיא גמזו צילום: בועז לביא
שניצל וינאי קלאסי עם סלט רוקט של גיא גמזו צילום: בועז לביא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לשניצל

לסלט רוקט

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים את השמן במחבת גדולה על אש נמוכה. מסדרים שלוש צלחות גדולות – באחת מניחים את הקמח, בשנייה את פירורי הלחם ובשלישית טורפים את הביצים והחלמון הנוסף יחד עם החרדל עד למרקם אחיד.

2

ממליחים את רצועות הכף משני צדיהן וטובלים את שני הצדדים בקמח. מעבירים את פרוסות הבשר לטבילה בביצים משני הצדדים, ולבסוף בפירורי הלחם.

3

מטגנים במחבת את הפרוסות למשך 7 דקות בכל צד ומניחים בצלחת הגשה.

לסלט רוקט

4

מערבבים את עלי הרוקט, הצנוניות ועגבניות השרי יחד עם שמן הזית וקורט מלח. מוסיפים את מיץ הלימון הטרי.

להגשה

5

מניחים את השניצל על צלחת הגשה ליד סלט הרוקט, ומגישים עם צלוחית חרדל צרפתי.