מתכון

שעועית ירוקה עם פטריות ובצל

שעועית ירוקה עם פטריות וטבעות בצל פריכות, מתכון פשוט ומהיר לארוחה מלאה בכל טוב.

17,713 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
שעועית ירוקה עם פטריות וטבעות בצל פריכות של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ
שעועית ירוקה עם פטריות וטבעות בצל פריכות של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכניסים לקערה את הבצל עם כף אחת של קמח ורבע כפית מלח ומערבבים קלות.

2

מחממים ½1 כפות שמן במחבת גדולה.

3

מטגנים את הבצל המקומח תוך כדי ערבוב עד להזהבה, דקה-שתיים. מעבירים לנייר סופג ושמים בצד.

4

באותה מחבת מטגנים את הפטריות טיגון קל במשך 5-6 דקות.

5

מפזרים כף קמח על הפטריות, מטגנים כדקה נוספת ומוסיפים את החלב בהדרגה, תוך כדי ערבוב. מתבלים לפי הטעם.

6

מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים 3 עד 4 דקות נוספות. מקשטים בבצל הפריך ומגישים.