החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מכניסים לקערה את הבצל עם כף אחת של קמח ורבע כפית מלח ומערבבים קלות.
2
מחממים ½1 כפות שמן במחבת גדולה.
3
מטגנים את הבצל המקומח תוך כדי ערבוב עד להזהבה, דקה-שתיים. מעבירים לנייר סופג ושמים בצד.
4
באותה מחבת מטגנים את הפטריות טיגון קל במשך 5-6 דקות.
5
מפזרים כף קמח על הפטריות, מטגנים כדקה נוספת ומוסיפים את החלב בהדרגה, תוך כדי ערבוב. מתבלים לפי הטעם.
6
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים 3 עד 4 דקות נוספות. מקשטים בבצל הפריך ומגישים.