צורבים את שקדי העגל כמו שהם ומגישים עם שפע עשבים. העשבוניות מאזנת את השומניות של השקדים והשילוב קיצי וטעים במיוחד. מניחים את השקדים על העשבים כשהם לוהטים – זה מוציא מהעשבים יותר טעם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים את עשבי התיבול עם עגבנייה ושום בקערה.
2
מלהיטים מחבת פסים, משמנים אותה בכף שמן זית, ממליחים ומפלפלים בעדינות את השקדים וצורבים כ־4 דקות מכל צד עד השחמה. מוסיפים מיד לקערת העשבים.
3
מתבלים במיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל, מעבירים לצלחת הגשה, מזלפים מעל טחינה גולמית ומגישים.