כאן שידכנו אותו לשקדי עגל עסיסיים ויצא מצוין, אבל תרגישו חופשיים להגיש אותו גם עם דגים (ובעיקר סרדינים).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לצ’רמולה
אופן ההכנה
1
משרים את השקדים שעה במי קרח.
2
מעבדים את חומרי הצ’רמולה במעבד מזון לקבלת מחית אחידה. טועמים ומתקנים תיבול. שומרים במקרר יומיים-שלושה.
3
חותכים את השקדים לחתיכות בגודל 4 ס”מ ומשפדים. מתבלים במלח ופלפל.
4
צולים על גריל, פלאנצ’ה או מחבת גריל משומנת 3-2 דקות מכל צד עד שהשקדים משחימים ונעשים פריכים.
5
מושחים בצ’רמולה ומגישים מייד.