מתכון

שקשוקה בלקנית

שקשוקה בגרסת הבלקן עם חצילים וגבינת פטה

5,419 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
שקשוקה בלקנית של שף איתן אקווה. צילום וסטיילינג: שי בן אפרים
שקשוקה בלקנית של שף איתן אקווה. צילום וסטיילינג: שי בן אפרים

למתכון לרוטב בסיסי לשקשוקה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים במחבת גדולה, נפרדת את רוטב השקשוקה עד לשלב שלפני הוספת הביצים (לפי מתכון השקשוקה הישראלית). מוסיפים את קוביות החציל הצלויות ואת גבינת הפטה.

2

שוברים פנימה את הביצים ומבשלים על להבה נמוכה עד שהביצים מוכנות.

3

הצעת הגשה: מומלץ להגיש עם צזיקי.