אם חייבים פחמימה ליד, קערת אורז לבן מאודה תתאים כאן יותר מלחם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת על להבה בינונית. מוסיפים שמן, בצל, בסיסי עלי מנגולד וזוקיני, מנמיכים להבה ומטגנים-מערבבים 5 דקות עד שמזהיב.
2
מוסיפים ג‘ינג‘ר, סאקה, סויה ומירין, מערבבים ומגבירים להבה לבינונית. מוסיפים עלי מנגולד ומערבבים.
3
יוצרים גומות בתבשיל ומחליקים פנימה ביצים אחת-אחת. מוסיפים פטריות אנוקי ומבשלים 6-5 דקות או עד שהחלבון עשוי והחלמון עדיין נוזלי. מגישים.