מתכון

שקשוקה כרובית, עדשים כתומות וחלב קוקוס

מטגנים את הירקות בתוך התבלינים ואחר כך מבשלים אותם ברוטב קארי אדום עם המון כוסברה

24,030 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
שקשוקה כרובית, עדשים כתומות וחלב קוקוס של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטייליג: אוריה גבע
שקשוקה כרובית, עדשים כתומות וחלב קוקוס של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטייליג: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מבשלים עדשים בכוס וחצי מים 10 דקות לריכוך חלקי. מסננים.

2

מטגנים בצל, שום וג'ינג'ר במחבת עם חמאה 3 דקות לריכוך. מוסיפים גזר, כרובית ואת העדשים. מתבלים בקארי, מלח ופלפל ויוצקים חלב קוקוס. מכסים ומבשלים 10 דקות לריכוך קל של הכרובית והגזר. טועמים ומתקנים תיבול.

3

מוסיפים ביצים ומבשלים על להבה נמוכה, עם או בלי מכסה, 5 דקות או עד שהביצים עשויות לטעמכם.

4

מפזרים כוסברה ומגישים.