החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מטגנים את הפטריות במחבת גדולה עם שמן הזית. כשהן מתרככות מעט מוסיפים את השום, הבצל והתרד ומטגנים עד להזהבה.
2
מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לבשל עד שכמות היין מצטמצמת בחצי. מוסיפים את השמנת ומצמצמים שוב. מתבלים במלח ובפלפל.
3
שוברים לתוך המחבת את הביצים, מוסיפים כפית חמאה וזורים מעל את הפרמזן והמוצרלה.
להגשה
4
מורחים את פרוסות החלה בחמאה שנותרה וקולים אותן. מניחים את הפרוסות בצלחת ההגשה ויוצקים את הרוטב עם הביצים מעל פרוסות החלה. מזלפים 5 טיפות שמן כמהין מעל ומגישים.