מתכון

שקשוקה איטלקית

שף איתן אקווה מגיש מתכון לשקשוקה בסגנון איטלקי, עם בזיליקום, מוצרלה וכל מה שטוב

3,916 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
שקשוקה איטלקית של שף איתן אקווה. צילום וסטיילינג: שי בן אפרים
שקשוקה איטלקית של שף איתן אקווה. צילום וסטיילינג: שי בן אפרים

למתכון לרוטב בסיסי לשקשוקה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים במחבת את רוטב השקשוקה עד לשלב שלפני הוספת הביצים (לפי מתכון השקשוקה הישראלית - רוטב בסיסי).

2

מוסיפים את הזיתים ועלי האורגנו הקצוצים, שוברים פנימה את הביצים וממשיכים לבשל עד שהן עשויות.

להגשה

3

מוסיפים את המוצרלה ומקשטים בעלי הבזיליקום הטריים.