מתכון

תבשיל קוביות דלעת, עדשים וכוסברה

תבשיל טבעוני מנחם לחורף קר וגשום

44,126 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
תבשיל קוביות דלעת, עדשים וכוסברה של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן
תבשיל קוביות דלעת, עדשים וכוסברה של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן

משרים במים עדשים לא מונבטות במשך 12 שעות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את העדשים במים רותחים עם כף כמון עד לריכוך ומסננים.

2

חותכים את הבצלים לרצועות ואת הדלעת לקוביות. מחממים בסיר את שמן הזית ומאדים את הבצל עד השחמה.

3

מוסיפים את קוביות הדלעת עם 2 כפות מים, ההל הטחון, הכורכום והמלח ומערבבים היטב 5 דקות עד שהדלעת רכה.

4

מוסיפים את העדשים, מערבבים יחד ומבשלים עוד כדקה. מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה.