מתכון

תבשיל חומוס ודלורית בקרם קוקוס וקארי

תבשיל מושלם בטעמים אסיאתיים חזקים של השף דיוויד פרנקל ממסעדת פרונטו

20,567 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
תבשיל חומוס ודלורית בקרם קוקוס וקארי של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו
תבשיל חומוס ודלורית בקרם קוקוס וקארי של שף דיוויד פרנקל. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בסיר מאדים את הבצל בחום נמוך עד לשקיפות, מוסיפים את שאר הירקות ואת אבקת הקארי ומטגנים עם מעט שמן זית כ־2 דקות.

2

מוסיפים את מיץ הליים והחומוס המושרה, מכסים במים ומביאים לרתיחה.

3

מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך שעה וחצי. מוסיפים את חלב הקוקוס, מצמצמים ומתבלים במלח ופלפל. מגישים עם צרור כוסברה.