החומרים טבלת מידות ומשקלות
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים סיר עם שמן ומטגנים בצל עד הזהבה. מוסיפים ג’ינג’ר, שום ופלפל חריף ומטגנים כדקה עד שהניחוחות מורגשים.
2
מוסיפים עדשים, תפוחי אדמה ועגבניות ומכסים בציר (או מים) וחלב קוקוס (או שמנת או חלב). מתבלים בקארי וכמון ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ-15 דקות עד שהעדשים והירקות מתרככים.
3
מתבלים במלח ופלפל ומחלקים לקערות הגשה. מפזרים מעל כמות נדיבה של עלי כוסברה ומגישים חם עם יוגורט או גבינה.
גיוונים:
5 דקות לפני גמר הבישול מוסיפים מוסיפים ירקות חלוטים קלות במי מלח וחתוכים לפיסות קטנות, למשל כרובית, אפונה, שעועית וברוקולי.
מוסיפים בהגשה עלי רוקט לצד או במקום הכוסברה.