מתכון

תבשיל פויקה ביף לימוזין

תבשיל פויקה קלאסי של מסעדת "לימוזין", טעים וקל להכנה

2,704 בשלנים התעניינו במתכון זה
פויקה ביף לימוזין. צילום: דניאל לילה
פויקה ביף לימוזין. צילום: דניאל לילה

בזכות הבישול האיטי בפויקה הופכים חומרי גלם פשוטים וזמינים לקדרה שהיא הרבה יותר מסך חלקיה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מתבלים קמח במלח ופלפל ומקמחים את קוביות הבשר. מנערים את עודפי הקמח.

2

מחממים פויקה עם מעט שמן זית וסוגרים את הבשר מכל צידיו. מוסיפים בצל וגזר ומזהיבים 7 דקות.

3

מוסיפים שום, פטרוזיליה, סלק, פטריות, יין וסילאן ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר ומבשלים שעתיים-שלוש על חום נמוך (על גחלים).

4

פותחים את הסיר, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים לצד חלה או פירה.