מתכון

תבשיל קארי תאילנדי עם ירקות, טונה וקרם קוקוס

חושבים שטונה בקופסה היא מאכל חסר תחכום, שהמקסימום שאפשר לעשות איתו זה לשים על לחם? גם זה יעבור

5,569 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
תבשיל קארי תאילנדי עם ירקות, טונה וקרם קוקוס של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון-צפורין
תבשיל קארי תאילנדי עם ירקות, טונה וקרם קוקוס של שפית פרידה רז. צילום וסטיילינג: טל סיון-צפורין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לירקות

להגשה

אופן ההכנה

1

קוצצים את הבצל, הכרשה והשום. מחממים שמן בסיר ומאדים אותם בשמן.

2

חותכים את כל שאר הירקות. מוסיפים את הגזר, תפוחי האדמה והסלרי לסיר. מטגנים מעט את הירקות, מוסיפים את כל החומרים לתבשיל ומביאים לרתיחה. כשהתערובת רותחת מנמיכים ללהבה בינונית וממשיכים לבשל כ-30 דקות.

3

מוסיפים את הבטטות ומבשלים עד שכל הירקות מתרככים.

להגשה

4

מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה. מוסיפים את הטונה ומגישים.