החומרים טבלת מידות ומשקלות
לירקות
להגשה
אופן ההכנה
1
קוצצים את הבצל, הכרשה והשום. מחממים שמן בסיר ומאדים אותם בשמן.
2
חותכים את כל שאר הירקות. מוסיפים את הגזר, תפוחי האדמה והסלרי לסיר. מטגנים מעט את הירקות, מוסיפים את כל החומרים לתבשיל ומביאים לרתיחה. כשהתערובת רותחת מנמיכים ללהבה בינונית וממשיכים לבשל כ-30 דקות.
3
מוסיפים את הבטטות ומבשלים עד שכל הירקות מתרככים.
להגשה
4
מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה. מוסיפים את הטונה ומגישים.