מתכון

תבשיל שוק טלה

תבשיל בשרי לאירוח עם ציר ירקות ומגוון תבלינים שמקנים לו טעם ייחודי

7,594 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
תבשיל שוק טלה של שף אביב משה. צילום: אנטולי מיכאלו
תבשיל שוק טלה של שף אביב משה. צילום: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט

אופן ההכנה

1

מחממים את השמן בסיר גדול ורחב, משחימים את קוביות הבשר במשך 5 דקות בכל הצדדים, מוציאים ומניחים בצד.

2

מכניסים לסיר את כל הירקות ומטגנים במשך 10 דקות. מוסיפים את הדבש והתימין.

3

מחזירים את הבשר לסיר ומכסים בציר הירקות. מתבלים במלח, הפלפל והזעפרן ומרתיחים. מקטינים את האש ומבשלים משך שעה וחצי.

4

מערבבים את כל מרכיבי הקישוט ומפזרים על המנה.