החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם עד לריכוך. מקלפים וקוצצים לקוביות. אפשר גם למעוך גס.
2
מחממים מעט שמן במחבת גדולה או בווק וקולים את זרעי הכמון עד השחמתם. מוסיפים את הצ'ילי ומאדים כדקה. מוסיפים משחת ג'ינג'ר-שום, מערבבים ומטגנים כחצי דקה נוספת.
3
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את שאר התבלינים. מערבבים.
4
מוסיפים תפוחי אדמה, חומוס מבושל ומלח ומערבבים היטב. מבשלים שלוש דקות נוספות. מכבים את האש. מוסיפים עלי כוסברה קצוצים ומערבבים היטב. מקררים.