מתכון

תירס עם פרמזן

נשנוש פשוט שאפשר להכין במטבח בבית או בקומזיץ במדבר עם גחלים מהמדורה

6,398 בשלנים התעניינו במתכון זה
תירס עם פרמזן של שף קונדיטורית דקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן ברק
תירס עם פרמזן של שף קונדיטורית דקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן ברק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את התירס כרבע שעה. מוציאים מהסיר ומניחים על נייר כסף. מפזרים על התירס את הפרמזן ואת הצ'ילי, עוטפים בנייר הכסף ושמים במדורה לחימום.