מתכון

תערובת גרעינים וזרעים

תערובת גרעינים וזרעים זריזה שמתאימה לסלטים, גבינות, דגים וירקות צלויים

תערובת זרעים וגרעינים של אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל
תערובת זרעים וגרעינים של אמרי בריל, זיו מנשה ורן שביט | צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים בנפרד במחבת יבשה זרעי פשתן, גרעיני דלעת, דוחן, קצח ושומשום 2־3 דקות להזהבה קלה.

2

טוחנים את הגרעינים הקלויים ומלח במטחנת תבלינים או בלנדר בפולסים קצרים ומהירים, מוסיפים שמן ומערבבים. מעבירים לכלי אטום ושומרים מחוץ למקרר עד חודש. התערובת מתאימה לסלטים, דגים וגבינות.