החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולים זרעי כמון וכוסברה במחבת יבשה (ללא שמן) כ-3 דקות עד שהם מעלים ניחוח. מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה. שומרים בצנצנת אטומה.
באופן מסורתי התערובת משתלבת במרינדות יוגורט לבשרים בתנור טנדורי, אך היא מתאימה גם לתבשילי קטניות, מרקים ועוד
קולים זרעי כמון וכוסברה במחבת יבשה (ללא שמן) כ-3 דקות עד שהם מעלים ניחוח. מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה. שומרים בצנצנת אטומה.