מתכון

תערובת טנדורי

באופן מסורתי התערובת משתלבת במרינדות יוגורט לבשרים בתנור טנדורי, אך היא מתאימה גם לתבשילי קטניות, מרקים ועוד

7,582 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2020
תערובת תבלינים של ליאור לב סרקרז . צילום: ליאור לב סרקרז
תערובת תבלינים של ליאור לב סרקרז . צילום: ליאור לב סרקרז

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים זרעי כמון וכוסברה במחבת יבשה (ללא שמן) כ-3 דקות עד שהם מעלים ניחוח. מעבירים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה. שומרים בצנצנת אטומה.