מתכון

תערובת צ'אי הודי

מי שיקבל צנצנת כזו יידע שאוהבים אותו מאוד

3,176 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2016
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

את פרחי הוורדים אמנם לא תוכלו לגדל ולייבש בעצמכם (בשלב זה), אבל אין שום בעיה להכין סוכר וניל בבית (מתכון בהמשך). מי שיקבל צנצנת כזו יידע שאוהבים אותו מאוד.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסדרים את חומרי הצ'אי בשכבות בצנצנת וסוגרים

מעצבים את זה
טוחנים את חומרי הצ’אי במעבד מזון לתערובת גסה, מעבירים לצנצנת יפה ומצרפים כפית חליטה.
אם רוצים להשקיע עוד קצת, אפשר לצרף למארז גם שקיות תה ריקות שקונים בחנויות תה. עמית פרבר הסטייליסט ממליץ לקנות ב”שושנס”, מתחם נוגה ביפו.

סוכר וניל
הגרסה המושקעת והאיכותית לסוכר וניל שנמכר בשקיות המוכרות. הוא יהיה נהדר לפנקוטה או לקרם ברולה ונסו גם להוסיף קורט ממנו בפעם הבאה שאתם מכינים ויניגרט. ל-200 גרם סוכר: שמים כוס סוכר ו-2 מקלות וניל שלמים במעבד מזון וטוחנים בפולסים קצרים עד שמקלות הווניל הופכים לנקודות שחורות בתוך הסוכר. מעבירים לצנצנת עם מכסה אטום.