מתכון

גאראם מסאלה: תערובת תבלינים "חמים"

גם תבלינים טחונים קנויים מומלץ לחמם קלות במחבת ורק אז להוסיף לתבשיל

1,232 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
גאראם מסאלה-תערובת תבלינים "חמים" של נורית הרץ ואיתי אפרת. צילום: רמי זרנגר
גאראם מסאלה-תערובת תבלינים "חמים" של נורית הרץ ואיתי אפרת. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

על אש נמוכה מאוד קולים במחבת את התבלינים עד שהארומה מתפשטת בחלל. מתחילים עם התבלינים הגדולים יותר, כמו מקלות קינמון והל, ואז מוסיפים את הקטנים יותר.

2

מקררים וטוחנים לאבקה במטחנת תבלינים או בבלנדר חזק.

3

שומרים בצנצנת אטומה.