מתכון

תפוז סיני כבוש

אפשר להשתמש בו כתוספת תיבול למנות מבושלות, בסלט או על פרוסת לחם מרוחה בחמאה טובה

13,843 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2019
תפוז סיני כבוש של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
תפוז סיני כבוש של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שוטפים היטב את התפוזים ומייבשים. בעזרת סכין קטנה חדה או שיפוד, עושים חריץ קטן בכל תפוזון.

2

מערבבים את התפוזים עשם המלח ומאחסנים בצנצנת מעוקרת. אוטמים את הצנצנת ופותחים מדי פעם לשחרור אוויר. שומרים שבוע בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר. אפשר לצקת שמן זית מעל.