החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתבשיל תרד
אופן ההכנה
1
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים 30-20 דקות או אופים ב-180 מעלות בתנור כשעה עד שהם מתרככים
2
מצננים, חוצים את תפוחי האדמה לאורכם ומניחים בכלי הגשה. מועכים מעט את החלק הפנימי ליצירת חלל למילוי.
מכינים תבשיל תרד:
3
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל כ-3 דקות עד שהוא שקוף. מוסיפים תרד, שום ופלפל צ׳ילי, מתבלים במוסקט ומערבבים עד שהתרד מאבד מנפחו.
4
מוסיפים גבינה בולגרית ומערבבים. מניחים את התבשיל בתוך תפוחי האדמה.